Fremsendelse af CV

Human Capital Group beskæftiger sig med executive search på direktions-, funktionsdirektør- og specialistniveau.

Såfremt du som kandidat har kompetencer inden for disse stillingsniveauer, modtager vi meget gerne en e-mail med en kort beskrivelse af dine ønsker til stillingsniveau og brancher vedlagt dit CV på info (at) hcg.dk. Desuden beder vi dig udfylde og fremsende vores kandidatskema, som hentes nederst på siden, med sigte på at få din tilladelse til at opbevare dine oplysninger.

Ideelt bør dit CV indeholde en beskrivelse af uddannelses- og karriereforløb, hvor der under de enkelte ansættelser er anført ansvar og arbejdsopgaver samt en beskrivelse af få, væsentlige resultater, der er opnået i stillingen. 

Når du har fremsendt dit CV, vil vi tage kontakt til dig, såfremt din profil vurderes relevant i forhold til de stillinger, vi arbejder med.

Vi følger de strengeste retningslinjer for fortrolighed i henhold til standarderne under AESC (Association of Executive Search Consultants). Således vil ingen informationer blive videregivet til tredje person, ligesom ingen af de virksomheder og personer, der er nævnt i dit CV, vil blive kontaktet uden din specifikke tilladelse.