Om os

Human Capital Group beskæftiger sig med executive search, management assessment og management audit inden for udvalgte brancher og stillingstyper på direktions-, funktionsdirektør- og specialistniveau.

Selskabet blev etableret i april 2003 ud fra ønsket om at skabe et kvalitetsorienteret executive search-selskab. 

Vores kompetencer, metoder og processer er udviklet på baggrund af mange års brancheerfaring.

Vi tilbyder vores klienter at identificere, tiltrække og vurdere de bedst kvalificerede og motiverede topkandidater til såvel private som offentlige virksomheder. Samtidig tilbyder vi den enkelte kandidat en åben og professionel proces, der kan føre til nye og spændende karrieremuligheder. I vores vidensamfund er exceptionelle mennesker og enestående forretningsmæssige løsninger de vigtigste kriterier for, at en virksomhed overlever og lykkes. Vi arbejder med executive search (aktiv søgning) på vegne af klienter, som anerkender, at talentmassen er deres største konkurrencemæssige aktiv.

Human Capital Group matcher markedets bedste kandidater med vores klienter, og vi udfordrer den øvrige executive search-branche ved at arbejde med et gennemdokumenteret rådgivningskoncept, der giver vores klienter størst muligt indblik i og dokumentation for vores arbejde. Derudover øger vi træfsikkerheden i den enkelte ansættelse gennem anvendelse af kompetencevurderingsværktøjer.